Δεν βρέθηκαν γιορτές
Αποστολή της Σουηδικής Ολυμπιακής Επιτροπής στο Εθνικό Στάδιο Χανίων

Περισσότερα από 100 μέλη της Σουηδικής Ολυμπιακής Επιτροπής (αθλητές, προπονητές και συνοδοί) θα αφιχθούν στην Κρήτη την ερχόμενη εβδομάδα, όπου θα ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς αγώνες της Pyehm Chang το 2018. 

Προετοιμασία αθλητών από την Σουηδία στο Εθνικό Στάδιο Χανίων

Μετά από αίτημα της Ολυμπιακής Επιτροπής της Σουηδίας,  το οποίο απεδέχθη η Ε.Δ. του ΕΑΚ, 60 περίπου αθλητές και αθλήτριες των χειμερινών αθλημάτων της Σκανδιναβικής χώρας πρόκειται να έρθουν στα Χανιά για προετοιμασία στο Εθνικό Στάδιο Χανίων από 12-19 Μαΐου 2017.

Εγκρίθηκε η μελέτη για τις εργασίες συντήρησης το Εθνικού Σταδίου Χανίων

Ο Υφυπουργός αθλητισμού κ. Γιώργος Βασιλειάδης υπέγραψε την μελέτη συντήρησης των εγκαταστάσεων του Εθνικού Σταδίου Χανίων  και πλέον αναμένεται η ανακήρυξη του διαγωνισμού για την ανάληψη του έργου από εργολάβο. 

Μέχρι το τέλος Απριλίου,  ολοκληρώνεται η μελέτη των έργων που θα γίνουν στο Εθνικό Στάδιο Χανίων μέσω ΠΔΕ . Η μελέτη περιλαμβάνει  την επιδιόρθωση της περίφραξης του Εθνικού Σταδίου (κολώνων και μεταλλικών στοιχείων),  την συντήρηση του γυμναστηρίου που βρίσκεται στο υπόγειο της Αντισφαίρισης, την συντήρηση οροφής και τοίχων της αίθουσας που βρίσκεται κάτω από τις κερκίδες και την δημιουργία δύο οικίσκων για αποδυτήρια αθλούμενων, τουαλέτες θεατών και γραφεία.

ν

συντάχθηκε:25-04-2017

Επιστροφή σε δράση για τον Ναυτικό Όμιλο Χανίων ANEK LINES ο οποίος στις 2 το μεσημέρι του Σαββάτου θα υποδεχθεί τον Ν.Ο. Ρεθύμνου στο Κολυμβητήριο του ΕΑΚ Χανίων στην Ακτή Κανάρη, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα πόλο της Α2 Εθνικής Κατηγορίας.

συντάχθηκε:17-06-2016

Δύο πολύ σημαντικές αθλητικές εκδηλώσεις για την Κολύμβηση πραγματοποιούνται αυτό το σαββατοκύριακο 18 και 19 Ιουνίου στο Κολυμβητήριο Χανίων.

συντάχθηκε:17-06-2016

Με ανακοίνωσή του, ο Α.Ο.Κύδων Χανίων κάνει γνωστό ότι τα 68α Βενιζέλεια στίβου θα διεξαχθούν κανονικά στις 4 Ιουνίου στο Ε.Σ. Χανίων "Έλενα Βενιζέλου", αφού βρέθηκαν οικονομικοί πόροι που θα στηρίξουν το ιστορικό μίτινγκ.

συντάχθηκε:24-05-2016

Δύο σημαντικές κολυμβητικές εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν το προσεχές σαββατοκύριακο 21 και 22 Μαΐου στο Κολυμβητήριο Χανίων, στις οποίες θα λάβουν μέρος εκατοντάδες αθλητές.

συντάχθηκε:20-05-2016

Εύκολη υπόθεση αποδείχτηκε η πρόκριση στην επόμενη φάση του πρωταθλήματος για την ομάδα πόλο Μίνι Παίδων του Ναυτικού Ομίλου Χανίων.

συντάχθηκε:20-05-2016

To Σάββατο θα διεξαχθεί στο Εθνικό Στάδιο Χανίων, το "μίτινγκ" στίβου Χανιά 2016 που διοργανώνει κάθε χρόνο ο Γυμναστικός Σύλλογος Ελευθέριος Βενιζέλος.

συντάχθηκε:20-05-2016

Όλα είναι έτοιμα για την διεξαγωγή του 1ου Παγχανιώτικου Παιδικού Τουρνουά για την ενίσχυση του Οργανισμού "Το Χαμόγελο του Παιδιού" το οποίο θα γίνει την Παρασκευή 13 και το Σάββατο 14 Μαΐου στο Ε.Σ. Χανίων.

συντάχθηκε:12-05-2016

Ο Α.Ο. «ΚΥΔΩΝ», σε συνεργασία με την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κρήτης και το Ε.Α.Κ. Χανίων, ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΟΥΝ Αγώνες Στίβου με την επωνυμία «Μάχη της Κρήτης» την Κυριακή 15 Μαΐου 2016 και από ώρα 15.15, στο Εθνικό Στάδιο Χανίων.

συντάχθηκε:12-05-2016

Μια σειρά από έργα σε αθλητικές εγκαταστάσεις της χώρας θα πραγματοποιηθούν το προσεχές διάστημα.

συντάχθηκε:13-04-2016
Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή

newsletter

για να ενημερώνεστε για τα νέα μας στο e-mail σας